Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Aan- en verbouw

Creëer een stijlvolle uitbreiding van je woning. Ontwerp een aanbouw veranda met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze aan- en verbouw ontwerpen

Aanbouw veranda

Hoeveel beter gaat het leven worden dan op een zomeravond te ontspannen op je eigen veranda? Als het aan ons ligt: niet veel. Droom jij van genieten van de buitenlucht, met het comfort van binnen? Dan is een veranda de juiste keuze. Kies voor een modern design of blijf volledig bij de bewezen klassieke principes, wij ontwerpen de veranda die naadloos aansluit bij de stijl van jouw woning. Een buitenverblijf waar je niet meer weg wil.

Haal meer uit je woning

Is je woonruimte te klein? Fantaseer je over een levendige woonkeuken waar je nu geen ruimte voor hebt? Of droom je weg bij het idee van een sfeervolle serre? Met een aanbouw creëer je relatief makkelijk en voordelig extra woonruimte in huis. Deel jouw specifieke wensen en je stijlvoorkeuren met onze specialisten en wij ontwerpen een aanbouw die klopt. Zowel bij je woonideeën als je budget.

Onze diensten

Bij Van der Linde Architecten begint ontwerpen met een luisterend oor. Een luisterend oor voor jouw wensen, dromen en ideeën voor een ideale woonomgeving. Aan de hand van jouw wensen creëren onze ontwerpers de aanbouw die precies bij jou past.

Lees hier meer
Aan- en verbouw

Gerelateerde projecten

Naar wens binnen budget

We houden van duidelijkheid bij Van der Linde Architecten. Zeker als het gaat om verwachtingen en kosten. Een aanbouw is een grote investering, dus daar gaan we zorgvuldig mee om. Onze vakmensen combineren hun creativiteit met jouw wensen en creëren altijd een maatwerk aanbouw binnen jouw budget. Wil je weten tot wat voor aanbouwen dat leidt? Laat je dan inspireren door onze recente projecten.

Volledige ondersteuning

Veel mensen denken dat architectuur stopt bij een ontwerp. Maar architectuur stopt pas bij een tevreden klant, die geniet van zijn of haar woning. Een aanbouw bouwen kan een intensief proces zijn, waarin veel technische, financiële of procesmatige keuzes worden gevraagd. Wij nemen je graag aan de hand door het bouwproces. Van de eerste schets tot de laatste afwerking. Zo kijk jij terug op een zorgeloze bouw, en vooruit naar een gloednieuwe woonruimte.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?