Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijke ontwerpen

Appartementen

Comfortabele appartementen ontwikkelen tegen heldere kosten? Laat een ontwerp op maat maken door Van der Linde Architecten.

Bekijk onze appartementen ontwerpen

Passend ontwerp

Ieder appartementencomplex heeft een eigen functie. Het kan gaan om woningen voor starters, ouderen, studenten of exclusieve woningen op een unieke locatie. Naast de grondige kennis van de markt verdiepen we ons in de specifieke wensen van u als opdrachtgever en de doelgroep. Van daaruit zorgen we voor een ontwerp dat naadloos aansluit bij de functie van de appartementen. Met optimaal gebruik van ruimtes en door aan te sluiten bij de beleving van de bewoners. Zo garanderen we altijd een passend thuis voor iedereen.

Heldere kosten

Bouwprojecten staan vaak bekend om oplopende kosten en onverwachte financiële tegenvallers. Bij Van der Linde houden we niet van die verrassingen. Zeker niet als het om kosten gaat. Wij vinden dat iedere euro goed besteed moet worden. Daarom hanteren wij het ‘tekenen en rekenen-principe’. Alles wat wij voor u ontwerpen is volledig doorgerekend en daarmee altijd passend binnen uw budget. Zo houden we kosten voorspelbaar, bieden we u de zekerheid van juist ruimte- en materiaalgebruik en kunnen we projecten sneller realiseren. Kortom: een beter resultaat tegen lagere kosten.

Onze diensten

We willen zoveel mogelijk mensen voorzien van een comfortabele woning, tegen een eerlijke prijs. Dat doen we met betrokkenheid, vakkennis en met creatieve architecten. Benieuwd hoe we werken bij Van der Linde Architecten? Lees meer over onze aanpak.

Lees hier meer
Appartementen

Gerelateerde projecten

Duurzame keuzes

We ontwerpen met het oog op de toekomst. De toekomst van de appartementen en van onze omgeving. Daarom ontwerpen we zo dat het ontwerp zijn waarde voor de toekomst behoudt, ook als de functie zou veranderen. Daarnaast werken we energiebewust. Zowel in het ontwerp als in gebruik van materialen en innovatieve technieken. Daarbij kunt u denken aan meer gebruik van natuurlijke materialen als hout, meer glas voor natuurlijke lichtinval of voor de toepassing van vernieuwende energievoorzieningen.

Volledige ondersteuning

Appartementen ontwerpen is een omvangrijk proces, waarin u wilt vertrouwen op een professionele partner met kennis van zaken. Van der Linde Architecten beschikt over jarenlange ervaring in de ontwikkeling van appartementencomplexen voor verschillende doelgroepen. Daardoor kennen we de procesmatige stappen en kunnen we u alle zorg uit handen nemen tijdens het volledige ontwerpproces. Van eerste massastudie en structuurontwerp tot uitvoeringsontwerp. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze architecten vertellen u graag meer.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?