Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Aruba’s Luxury Residential Resort met unieke Water Villa’s

18 juli 2021
  • Deel dit

Op loopafstand van de mooiste witte stranden en de helderblauwe oceaan, is Tuscany Residence Aruba gevestigd in een van de beste en meest populaire buurten van Aruba, dichtbij de winkels en het nachtleven van Palm Beach. Tuscany Residence Aruba brengt luxe wonen naar een nieuw niveau met een uniek in hun aanbod met de Daimari Water Villas.

180 exclusieve woningen

Er zullen ongeveer 180 exclusieve woningen worden gebouwd in allerlei verschillende maten en prijzen, waaronder 18 luxe water villa’s, allemaal met een eigen terras en directe toegang tot het zwembad. De Daimari Water Villa’s hebben 2 of 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 of 3 badkamers, zijn volledig ingericht met een volledig uitgeruste Duitse keuken, volledig voorzien van airconditioning en met brede aluminium schuifdeur naar de overdekte terrassen bij het zwembad.

Dutch design

Dit luxe woonresort met diverse type woningen heeft vele voorzieningen zoals zwembaden, een restaurant, bar, kantoren, vergaderruimtes, gym, wellness en meer. De combinatie van de prachtige Nederlandse moderne architectuur en de Arubaanse palmbomen zorgt voor een luxe Arubaans gevoel en ontspannen sfeer in dit resort. Toscane Residence Aruba is de perfecte keuze voor stellen en gezinnen. Bas de Groot, Managing Director van Tuscany Residence Aruba voegt toe: “Wij verschillen van traditioneel bouwen, ons ontwerp onderscheidt zich.”

Wij zorgen voor alles

De Groot vult aan: “Ons project is continu in opbouw en dat schept vertrouwen. Hij blijft zeggen dat er wordt gezorgd voor onderhoud, beheer van onroerend goed, een verhuurprogramma en veiligheid. “Je kunt vanuit het buitenland inloggen en je huurwoning beheren of je administratie inzien.” Het mooie van Tuscany Residence Aruba is dat het alles biedt wat gelijk is aan een resort, maar je hoeft niet te wachten op een lift om je naar boven te brengen en je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerruimte of luidruchtige buren. “We hebben ruimte en aanbiedingen van verschillende grootte, waardoor dit meer een gemeenschapsgevoel is in plaats van een vol condo-gebouw.” Hij benadrukt ook dat de locatie een van de beste op Aruba is, omdat het rustig is en dichtbij Palm Beach.

De Daimari Water Villa’s

Meer zien van dit project? Klik dan hier.

Previous

MCX en Van der Linde Architecten bouwen groenste gebouw van Apeldoorn

Next

Nieuw Hotel met 99 kamers langs A1 in Deventer: Holiday Inn Express