HET BESTE VAN ZUTPHEN EN OMGEVING

Projectinformatie – Nieuwbouw Veste Zutphen

Blog Veste Zutphen

VILLAMENTEN VESTE ZUTPHEN

Aan de Coehoornsingel in Zutphen doet de kans zich voor om in stijlvolle appartementen & penthouses te wonen. Deze appartementen bieden uitzonderlijk comfort en luxe afbouw. Daarnaast bevindt dit project zich dichtbij het historische stadscentrum van Zutphen.

Sylvan van der Linde, Architect van de Veste vertelt dat het woord ‘Villament’ niet zomaar is gekozen voor de appartementen.

“We hebben geprobeerd iets te ontwerpen wat bijna alle wensen van potentiele bewoners combineert: een villa in parkachtige omgeving, met een ruime living en zoveel mogelijk zonlicht, hoge plafonds, riante slaapkamers met walk-in closet en een eigen badkamer, aparte eetkamer en bijkeuken, een overdekte buitenruimte, ruimte voor gasten, enzovoorts. En dan ook nog dichtbij het centrum!”

De Veste omvat drie woongebouwen met daarin 28 luxe appartementen en penthouses. Een van de drie woongebouwen bevat superieure particuliere zorg waar mensen kunnen genieten van luxueuze en aangename beroepsmatige zorg en begeleiding. De oplevering wordt verwacht in 20/21 dus wie weet bent u dan al een echte Vestenaar!

”Ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten”

Sleep
mij

Impressies

WONEN IN ZUTPHEN

HISTORISCHE GRANDEUR, GELDERSE GEZELLIGHEID

In het kleinschalige appartementengebouw Veste woont u vlakbij het historische centrum van Zutphen. Een heerlijke stad met een dorps karakter. Sfeervol, gezellig en verrassend, met een veelzijdig winkel en horeca-aanbod. Perfect voor een snelle boodschap, een heerlijk dagje winkelen of een hapje eten. Ontdek hoe dat is, wonen in Zutphen:

Er zijn nog enkele luxueuze appartementen en 1 penthouse beschikbaar. De oplevering van Veste 1 vindt plaats in 20/21. Wilt u genieten van een appartement in Veste Zutphen?

Woonadviseur: Suzanne van Harten (SUZ&ZO) 06 15602961
www.koopmans.nl