Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Bouwupdate vrijstaande woning jaren ’30 stijl

9 februari 2022
  • Deel dit

In Voorthuizen wordt er hard gewerkt aan de bouw van deze vrijstaande woning in jaren ’30 stijl, binnenkort zal de woning worden opgeleverd. In samenwerking met Van de Kolk wordt ervoor gezorgd dat dit prachtige kubistische ontwerp tot realisatie wordt gebracht. Spoedig zullen deze bouwfoto’s gaan lijken op de impressies die wij vooraf van dit ontwerp hebben gemaakt. Architectenbureau Van der Linde heeft meerdere projecten opgeleverd als architect in Gelderland.

 

 

De woonwensen

Met deze particuliere klant heeft architectenbureau Van der Linde een compleet traject doorlopen. Van de eerste gesprekken en schetsen tot de daadwerkelijke realisatie van de woning. Bent u ook nieuwsgierig hoe wij exact te werk gaan? Bekijk dan hier ons uitgebreide stappenplan. Zoals deze update al doet vermoeden zitten wij momenteel met dit project in de laatste fase van het complete traject. De woning begint steeds meer vorm te krijgen, kenmerkende horizontale lijnen van deze nieuwbouw jaren ’30 woning zijn al goed zichtbaar. De wens van de opdrachtgevers was een woning te creëren waarin de jaren ’30 stijl terugkomt. Er is een open plattegrond ontworpen waarbij er op de begane grond wordt gewoond, hierdoor is dit ontwerp een levensloopbestendige woning. Wanneer je de woning binnenkomt, ervaar je de hoogte en ruimtelijkheid door middel van een fraaie vide. Het is mooi om te zien dat de woonwensen van deze opdrachtgevers werkelijkheid worden.

Nieuwbouw jaren ’30 stijl

Dit kubistische ontwerp is gekenmerkt door de zwarte en witte vlakken die een duidelijk contrast vormen. De overstekken en details in de dakrand zorgen voor herkenbare horizontale lijnen, deze zijn kenmerkend voor de jaren ’30 stijl. Is de jaren ’30 stijl voor u niet helemaal de juiste smaak? Kijk dan eens op onze pagina met verschillende ontwerpen.

De jonge wijk in Voorthuizen krijgt steeds meer karakter

Deze prachtige woning is gelegen in een nieuwbouwwijk ten noorden van Voorthuizen. In deze ruim opgezette woonwijk zijn twee nieuwe straten aangelegd. U kunt hier vrij wonen, centraal gelegen ten opzichte van de centrumvoorzieningen met de natuur gelegen op loopafstand. In deze jonge wijk zijn er de afgelopen jaren veel woningen bijgekomen, zo ook deze kubistische woning in jaren ’30 stijl. De eerste kavels werden medio mei 2020 door Van de Kolk al bebouwd, de wijk begint inmiddels steeds meer karakter te krijgen.

Wil je meer zien van dit project? Klik dan hier.

Previous

Nieuw Hotel met 99 kamers langs A1 in Deventer: Holiday Inn Express

Next

Appartementencomplex vormt blikvanger aan de kop van de Meddosestraat

Interesse om een project met ons te starten?