Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Vrijstaande bungalow bouwen?

Sfeervol wonen met alle woongemakken binnen handbereik. Geniet van een gelijkvloerse woning en laat een vrijstaande bungalow bouwen door Van der Linde Architecten

Bekijk onze bungalow ontwerpen

Een unieke plek

Fijn wonen begint met een fijne plek. Een kavel dat goed voelt, met het juiste uitzicht en op de juiste locatie. Heb je er al één op het oog? Of kunnen wij je helpen een droomplek te vinden? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Samen vinden we niet alleen de juiste plek, we creëren een ruimtelijk gevoel en een warm thuis met comfort en levensloopbestendigheid. Deel je woonwensen, bespreek je budget en we halen samen het maximale uit je kavel.

Eigen stijl

Ieder mens is anders. Hou je van strak of klassiek? Kies je voor een luxueus modern design, of een stijlvol klassiek ontwerp? Een ruimtelijke bungalow met veel groen, of toch compact en comfortabel? Wat je gewenste stijl ook is, onze vakmensen creëren een ontwerp dat past. Wij mochten in het verleden al voor veel klanten een vrijstaande bungalow bouwen, in de meest uiteenlopende stijlen. Benieuwd geworden? Bekijk onze recente projecten en laat je inspireren.

Onze diensten

Een bungalowontwerp begint bij jou. Jouw wensen, dromen en plannen voor de toekomst. Een toekomst waarin je onbezorgd een dagje ouder wilt worden. Die plannen en dromen brengen onze architecten samen in een uniek ontwerp voor een bungalow woning. Met als resultaat een bungalow die perfect bij jou past.

Lees hier meer
Bungalow

Gerelateerde projecten

Voordelig een bungalow bouwen

Een vrijstaande bungalow bouwen is in de regel voordeliger dan de meeste andere type woningen. De constructie van een bungalow is over het algemeen eenvoudiger te realiseren dan een woonhuis net meerdere verdiepingen, zoals bijvoorbeeld een schuurwoning of een 2-onder-1-kapwoning. Bovendien kun je door slimme keuzes te maken in de ontwerpfase veel kosten besparen. Onze architecten denken graag met je mee om het maximale uit jouw budget te halen.

Volledige ondersteuning

Een bungalow laten bouwen en de kosten die daar mee gemoeid gaan zijn afhankelijk van jouw wensen. De bouw is in ieder geval voordeliger dan de meeste andere type woningen, denk aan 2-onder-1-kap of schuurwoning. De constructie van een bungalow is over het algemeen eenvoudiger te realiseren dan een woonhuis net meerdere verdiepingen. Wij bij Van der linde architecten zijn nauw betrokken bij de bouw en alle processen die daarbij komen kijken. Onder andere het goed informeren en aansturen van de onderaannemers.
Modern of klassiek? Kies je voor een luxueus modern design, of een stijlvol klassiek ontwerp? Ruimtelijk met veel groen, of compact en comfortabel? Wat je gewenste stijl ook zijn, onze vakmensen creëren een ontwerp dat past. Bekijk onze recente projecten voor meer inspiratie.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?