Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijke ontwerpen

Duurzaam

Een toekomstbestendig duurzaam pand laten bouwen? Laat een ontwerp op maat maken door Van der Linde Architecten.

Bekijk onze duurzame zakelijke ontwerpen

Vooruit kijken

Duurzaam bouwen is vooruitkijken. Anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en toekomstige tijden. Dat doen we door efficiënte gebouwen te ontwerpen die in potentie van functie kunnen veranderen. Flexibele gebouwen die verschillende doelgroepen kunnen huisvesten, met hetzelfde comfort. Dat leidt tot stijlvolle ontwerpen met een lange levensduur, waarbij u als opdrachtgever maximaal gebruikmaakt van beschikbare ruimte, gebruikte materialen en investeringskosten.

Duurzaam bouwen: comfort voorop

Ieder gebouw valt of staat met beleving. Daarom ontwerpen we bij Van der Linde Architecten altijd vanuit de behoeften van de (toekomstige) gebruiker. Hoe kunnen we met behulp van duurzame materialen, slimme energieoplossingen of efficiënte bouw het maximale comfort bieden aan zoveel mogelijk wensen. En daarmee uw gebouw enorme meerwaarde geven. Onze ontwerpers mochten dit al voor veel opdrachtgevers waarmaken. Benieuwd naar de resultaten? Kijk dan eens bij onze recente projecten.

Onze diensten

Wij doen meer dan ontwerpen. Wij creëren een comfortabele werkomgeving voor nu én de toekomst. Met oog voor natuur en milieu, maar met u als gebruiker centraal. Benieuwd hoe wat dat doen? Lees dan meer over onze diensten.

Lees hier meer
Duurzaam

Gerelateerde projecten

Houdbaar hout

We willen af van verspilling van grondstoffen en werken graag mee aan een circulaire vorm van bouwen. Daarom maken we steeds vaker gebruik van hout. Hout ademt, geeft een warme uitstraling, werkt CO²-negatief en draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Daarnaast is het een licht materiaal, wat makkelijker wordt vervoert, sneller in elkaar gezet wordt en minder zwaar materiaal nodig heeft. En misschien nog wel belangrijker: hout is volledig herbruikbaar. Dat voorkomt het onnodig gebruik van grondstoffen, waardoor we duurzaam met onze materialen omgaan

Duurzaamheidssubsidie

Of het nu gaat om particuliere of zakelijke bouw, elke euro moet goed worden besteed. Daarom onderzoeken we continu mogelijkheden om uw project te optimaliseren. Dat kan door goede energiebesparende maatregelen te nemen, gebruik te maken van eerlijke materialen, of innovatieve technieken te implementeren. We denken daarin proactief mee over aantrekkelijke financieringen, zoals de meest actuele verduurzamingssubsidies voor uw onderneming. Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Laat u informeren door een van onze ontwerpers.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?