Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Eigentijds wonen

Droom jij van een woning in een trendy stijl? Eigentijds wonen in een vernieuwende omgeving? Creëer dan jouw droomhuis met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze eigentijdse ontwerpen

Eigentijds ontwerp

Eigentijds wonen betekent durven. Durven tonen wie jij bent en waar je voor staat. Dat leidt tot ontwerpen met afwijkende vormen, opvallende contrasten of bijzondere materialen. Een typische stijl voor mensen met karakter en een sterk gevoel voor mode. Wil jij laten zien we je bent met een stijlvol eigentijds ontwerp? Creëer jouw droomhuis met onze architecten. Toch nog op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens onze recente projecten voor enkele prachtige voorbeelden.

Duurzame toekomst

Eigentijds wonen vraagt ook om ontwerpen met zorg. Zorg voor elkaar en de wereld om ons heen. Daarom kiezen we bij Van der Linde voor energiebewust ontwerpen, met eerlijke materialen. Dat doen we bijvoorbeeld door zoveel mogelijk gebruik te maken van innovatieve technieken of duurzame materialen. Zo zorgen we voor een tijdloos ontwerp, maar tegelijkertijd voor een lagere energierekening én een duurzame toekomst. Ontdek de mogelijkheden voor duurzaam eigentijds design en laat je adviseren door één van onze deskundigen.

Onze diensten

Wie ben jij en hoe wil je leven? Daar begint ons ontwerpproces. Wij creëren aan de hand van jouw woon- en leefwensen een passend ontwerp voor een moderne woning. Voor eigentijds wonen op een plek die voelt als thuis. Wil je weten hoe we dat doen?

Lees hier meer
Eigentijds wonen

Gerelateerde projecten

Ieder budget

Eigentijdse architectuur staat voor vrijheid en flexibiliteit. In ontwerp, maar ook in kosten. Een eigen huis ontwerpen lijkt voor veel mensen onhaalbaar, maar er blijkt in de praktijk veel mogelijk. Heb jij een budget in gedachten en wil je weten welke mogelijkheden je hebt? Van der Linde Architecten vindt een passend ontwerp voor ieder budget. Laat je uitgebreid adviseren door één van onze specialisten.

Volledige ondersteuning

Een eigentijdse woning laten bouwen is een heftig proces, waarin je makkelijk de draad kwijt raakt. Dat maakt het proces frustrerend, terwijl je eigenlijk wil genieten van zo’n prachtige investering. Precies daarom zorgt Van der Linde voor volledige procesondersteuning. We nemen je aan de hand door het volledige proces, van eerste schets tot laatste schroef. We informeren je continu, instrueren aannemers en bewaken de kosten. Zo kun jij zorgeloos bouwen en zorgeloos wonen.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?