Interieur ontwerp

Interieur advies op maat? Laat uw inspireren door de interieur ontwerpen van Van der Linde Architecten.

In de interieur ontwerpen zijn de wensen van de opdrachtgevers gecombineerd met de mogelijkheden van de omgeving in een sfeervol geheel.
Opvallend bij onze interieur ontwerpen zijn de sterke zichtlijnen, die door alle woningen te zien en te voelen zijn, en de combinatie van modernistische en klassieke stijlelementen.

Onze projecten

Een interieur ontwerp je samen met Van der Linde Architecten

Een uitstraling die bij jou past en onderscheidend is van de rest. Passend binnen jouw budget.

Een uitstraling die bij jou past en onderscheidend is van de rest. Passend binnen jouw budget.

De stijl van Van der Linde is te herkennen aan de modernistische looks. Het maakt niet uit wat voor woning ze gerealiseerd hebben, less is more. Lijnenspel met veel glas en openheid in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleurenaccenten en materialen bepalen het uiteindelijke resultaat.

Maak kennis
Sleep
mij

Persoonlijk en eigentijds

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over ONZE PASSIE VOOR INTERIEUR?

Onze werkwijze

Jouw droomproject realiseren begint met een goed verhaal en een doordacht idee. Dat verdient om gehoord te worden. En waar wij je graag mee helpen. Elk idee is anders en daarom denken we graag mee naar de passende oplossing voor jouw project.

Blog

Natuurlijk houden we niet alles voor onszelf. Want een echte verandering realiseren, kun je nooit alleen. We werken graag samen en delen graag onze kennis.

Lees meer