Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Klassieke woning

Het karakter van klassieke bouw, met de gemakken van een moderne woning. Ontwerp een tijdloze klassieke woning met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze klassieke ontwerpen

Klassieke woning: tijdloos charmant

Een statig herenhuis, een karakteristieke notariswoning of een sfeervol jaren ’30 huis. De charme van een klassieke woning is tijdloos. Krijg je een warm gevoel van de klassieke stijl, maar wil je wél de woongemakken van nu? Ontwerp dan jouw klassieke droomhuis met de vakmensen van Van der Linde Architecten. Op basis van persoonlijke gesprekken en een nauwkeurige inventarisatie van jouw woonwensen ontwerpen wij de klassieke woning die perfect bij jou past.

Typische klassieke kenmerken

Een klassieke woning straalt vaak een historische welstand uit. De karakteristieke carrévormige bouw, met oog voor symmetrie, combinaties van stucwerk en baksteen en subtiele details geven klassieke woningen vaak een imponerende uitstraling. Door gebruik te maken van deze typische klassieke kenmerken krijgt een nieuwbouw klassieke woning direct een tijdloos karakter. Bespreek jouw wensen met onze ontwerpers en creëer jouw klassieke droomwoning.

Onze diensten

Voor Van der Linde Architecten begint ontwerpen bij jou. Bij jouw ideeën, jouw dromen voor later en jouw ultieme woonwensen. Op basis van jouw wensen en onze creativiteit creëren wij een klassieke woning die voelt als thuis. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan meer over onze diensten.

Lees hier meer
Klassieke ontwerpen

Gerelateerde projecten

Duurzame keuze

Hoewel de klassieke bouwstijl eeuwenoud is, kunnen we gelukkig vertrouwen op de innovatieve technieken van de 21e eeuw. Daarom is de keuze voor een klassieke woning bij Van der Linde ook een keuze voor duurzaamheid. Wij ontwerpen een woning met oog voor het milieu. Energie-efficiënt, in harmonie met de omgeving en waar mogelijk met gebruik van stijlvolle natuurlijke materialen. Zo geniet je van het karakter van een oude woning, maar ben je klaar voor de toekomst.

Volledige ondersteuning

Een huis bouwen is een intensief proces, dat je mogelijk maar eens in uw leven doet. Daarin wil je zo veel mogelijk ontlast worden van ingewikkelde bureaucratie, technische materie en ingewikkelde keuzeprocessen. Daarom ondersteunen wij je vanaf de eerste schets tot het laatste likje verf. We informeren en instrueren aannemers, houden je continu op de hoogte van vorderingen en leggen technische processen in begrijpelijke taal uit. Zo kun jij terugkijken op een zorgeloze bouw en vooruitkijken naar wonen in een heerlijke klassieke woning.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?