Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Landhuis

Wil jij een landhuis laten bouwen dat staat voor klasse en comfort? Ontwerp jouw droomhuis samen met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze landhuis ontwerpen

Onbegrensde mogelijkheden

Wanneer je een landhuis laat bouwen wil je dat al je dromen samenkomen. Een landmark met ongekende grandeur, een oogverblindend design, maar ook het gevoel van thuis. Dat vraagt om een architect die meedenkt en creëert zonder beperkingen. Die onbegrensde mogelijkheden vind je bij Van der Linde Architecten.

Unieke stijl

Geniet je van de klasse van de klassieke architectuur, de warmte van een villa met rieten kap, of de eigentijdse uitstraling van modern design? Ga in gesprek met onze architecten en creëer samen een ideaalbeeld van jouw toekomstige. Bespreek je woonwensen, je toekomstplannen, je leefwijze en zie deze gesprekken veranderen in een ontwerp dat volledig aansluit bij jouw identiteit. Een landhuis met unieke stijl. Jouw stijl.

Onze diensten

Goed tekenen, dat kunnen veel architecten. Jouw dromen, woonwensen en identiteit samenbrengen in één stijlvol ontwerp, dat kunnen we bij Van der Linde Architecten. Ontwerp jouw landhuis samen met onze vakmensen. Wil je weten hoe wij werken?

Lees hier meer
Landhuis

Gerelateerde projecten

Passend landschap

Bij een statig landhuis hoort een karakteristiek landschap. Een omgeving waarvan je iedere dag geniet en met plezier mensen ontvangt. Van der Linde Architecten verzorgt een passend landschapsontwerp als stijlvolle omlijsting van jouw droomhuis. Wat de omvang van je kavel ook is, wij creëren een tuin die voelt als een landschap en precies aansluit bij jouw stijl en wensen. Ben je benieuwd naar onze eerdere landschapsontwerpen? Kijk eens rond tussen de eerdere projecten van Van der Linde Architecten en laat je inspireren.

Zorgeloos bouwen

Een landhuis laten bouwen is een intensief proces, waarin je makkelijk overweldigd raakt. Vergunningen, ontwerpkeuzes, financiële afwegingen, een helpende hand kan geen kwaad. Daarom kan Van der Linde Architecten je ondersteunen in het volledige bouwproces. We nemen je bij de hand door de ontwerp-, bouw- en opleveringsfase en zorgen dat je altijd optimaal geïnformeerd bent en in staat bent goede keuzes te maken. Zo kijk jij terug op een zorgeloos bouwproject en vooruit naar wonen in een geweldig landhuis.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?