Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Landschap & tuin

Bij Van der Linde Architecten ontzorgen wij u ook bij het ontwerp van de landschappelijke inpassing van uw woning op de kavel. Op deze pagina leggen wij u graag uit hoe wij dit doen.

Bekijk onze landschapsinrichting ontwerpen

Ontzorgen landschappelijke inpassing

Bij Van der Linde Architecten ontzorgen wij u ook bij het ontwerp van de landschappelijke inpassing van uw woning op de kavel. Denk hierbij aan aspecten als groenvoorzieningen, privacy, zon en wind studies, de infrastructuur maar ook water. Wij richten ons hierbij op het herstellen of inrichten van zichtlijnen, het juist positioneren van de woning op het landgoed en kijken naar de entree/aanrij routes.

Van vraag tot ontwerp

Onze visie is om een goede balans te vinden tussen mens en omgeving, tussen object en landschap. We kijken naar de functies van de bebouwing, maar ook naar de landschappelijke waarde van een gebied. We gaan op zoek naar een integrale oplossing die de kwaliteiten van de omgeving versterkt en waar iedereen zich thuis voelt. Onze aanpak is om samen met onze opdrachtgevers en stakeholders naar een ontwerp te komen dat past bij de unieke kenmerken van de locatie en de wensen van de opdrachtgever.

Onze diensten

Bij Van der Linde Architecten begint ontwerpen met een luisterend oor. Een luisterend oor voor jouw wensen, dromen en ideeën voor een ideale woonomgeving. Aan de hand van jouw wensen creëren onze ontwerpers de aanbouw die precies bij jou past. Hoe wij dit doen?

Lees hier meer
Landschap en tuin

Gerelateerde projecten

Uw wensen, onze creatie

Wij creëren een tuin en/of landschap die perfect bij je past. Daarnaast adviseren wij ook over de meest geschikte materialen, kleuren en stijlen. Zo komen wij samen op een landschapsontwerp die uw wensen optimaal weerspiegelt.

Volledige ondersteuning

Veel mensen denken dat architectuur stopt bij een ontwerp. Maar architectuur stopt pas bij een tevreden klant. Een landschap ontwerpen en realiseren is een intensief proces, waar om veel financiële of procesmatige keuzes worden gevraagd. Wij nemen je graag aan de hand door het proces. Van eerste schets tot laatste afwerking, zodat u terug kijkt op een zorgeloos maar mooi proces.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op