Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Luxe wonen met passende zorg

24 juni 2022
  • Deel dit

Naast de bouw van de luxe appartementen De Veste, is ook de bouw van De Gouden Leeuw te Zutphen voltooid. Deze kleinschalige woonzorgvoorziening beschikt over 29 appartementen voor wonen met passende zorg en 7 zorgstudio’s voor tijdelijk verblijf. Als architect in Zutphen heeft Van der Linde Architecten drie luxe woongebouwen ontworpen op deze locatie, een van deze gebouwen is woonzorgvoorziening De Gouden Leeuw.

Hoogwaardig wooncomfort in een persoonlijke omgeving

In het woongebouw wordt exclusieve zorg verleend door De Gouden Leeuw. Het gebouw bestaat uit zorgappartementen, zorgstudio’s en is voorzien van gemeenschappelijke ruimtes, zoals een restaurant en een activiteitenruimte. Deze kleinschalige zorgvoorziening is een unieke combinatie tussen zorg, wonen en faciliteiten. Ieder appartement is voorzien van een grote woonkamer met kitchenette, een slaapkamer, badkamer en een entree met bezoekerstoilet. Het appartement type C beschikt zelfs over een heerlijk ruim balkon. De bewoners zijn vrij het appartement naar wens in te richten. Op deze manier kan er een echt thuis worden gecreëerd. De 7 zorgstudio’s zijn tijdelijk ingericht, hier kan men tijdelijk verblijven en ook gebruik maken van alle faciliteiten.

Op een unieke plek verzorgd worden

De Gouden Leeuw biedt zorg aan die volledig is afgestemd op uw behoefte. Op deze heerlijke plek aan het water kan er zowel tijdelijk als permanent genoten worden van exclusief wooncomfort. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop. Vanwege de kleinschaligheid wordt deze persoonlijke aandacht gewaarborgd. Het aanbod varieert van lichte ondersteuning tot intensieve verpleging en vindt plaats in de veilige omgeving van uw eigen luxe en comfortabele appartement. In het restaurant kan er driemaal daags genoten worden van een heerlijke gezonde maaltijd. Het vaste team staat 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar, dit geeft een veilig gevoel.

Heeft u interesse in de zorgappartementen of zorgstudio’s? Op de website van De Gouden Leeuw kunt u voor meer informatie terecht!

Interesse om een project met ons te starten?