Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Moderne woning

Geniet van je ultieme droomhuis, in eigentijds design. Met Van der Linde Architecten ontwerp je een vrijstaande moderne woning met karakter.

Bekijk onze moderne ontwerpen

Duurzaam comfort

Of je nu kiest voor kubistisch design, landelijke warmte of een uitdagend ontwerp, bij Van der Linde kun je vertrouwen op duurzaam comfort. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen, innovatieve energieoplossingen en oog te hebben voor de natuurlijke omgeving creëren we meerwaarde voor jou én de wereld. Zo kun jij genieten van ultieme woongemakken, vormgegeven met oog voor natuur en milieu.

Moderne woning, tijdloos karakter

Een vrijstaande moderne woning bouwen? Creëer jouw droomhuis met de architecten van Van der Linde. We combineren ons vakmanschap en eigen kijk op design met jouw woonwensen. Dat kan leiden tot een minimalistisch design, met een pragmatische indeling, maar ook tot een uitdagend ontwerp met bijzondere lichtinval en opvallende materialen. Bij een moderne woning kies je voor een woning met tijdloos karakter, die direct voelt als thuis.

Onze diensten

Ons ontwerp begint bij jou. Jouw ideeën, jouw dromen en jouw gevoel van thuis. Onze creatieve architecten creëren een vrijstaande moderne woning die precies past bij jouw identiteit.

Lees hier meer
Moderne woning

Gerelateerde projecten

Zorgeloos bouwen

Een woning bouwen is een intensief proces dat je misschien maar één keer in je leven doet. Daarom wil je zeker zijn van het beste resultaat. Wij ook. Daarom begeleiden wij graag het volledige bouwproces. Van eerste schets tot het likje verf. Door onze kennis van ontwerp, bouwmanagement en gedetailleerde afwerking kunnen we jou bij de hand nemen en stap voor stap door het proces begeleiden. Daardoor kun jij genieten van een zorgeloos bouwproces en natuurlijk van een prachtig resultaat.

Binnen jouw budget

Voor veel mensen lijkt een vrijstaande moderne woning bouwen onhaalbaar. Toch is er in de praktijk vaak meer mogelijk dan je denkt. Bij Van der Linde Architecten denken we met je mee en adviseren we je over de mogelijkheden binnen jouw budget. Zo vinden we altijd een passend ontwerp voor jouw woonwensen, binnen jouw financiële mogelijkheden. Bij de uitvoering kun je bovendien altijd vertrouwen op een strakke kostenbewaking. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?