2-onder-1-kap-woning

Een 2-onder-1-kap-woning laten bouwen in een unieke stijl? Ontdek de mogelijkheden bij Van der Linde Architecten.

Onze ontwerpen

Ideale gezinswoning

De 2-onder-1-kapwoning is dé ideale woning voor gezinnen en starters op de woningmarkt. De half vrijstaande ligging geeft alle ruimtelijke vrijheden van een vrijstaand huis, maar dan met grote voordelen in de bouwkosten, energieverbruik en aanschaf van de bouwgrond. Bovendien kun je rijkelijk variëren in stijl en uitvoering. De 2-onder-1-kap-woningen van de hand van de architecten bij Van der Linde architecten hebben een eigentijds en modern karakter. Wanneer je een 2-onder-1-kap-woning laat bouwen kun je kiezen voor twee gespiegelde identieke woningen. Met Van der Linde Architecten kun je echter ook kiezen voor een uniek ontwerp voor beide huizen. Een ontwerp dat aansluit bij jullie individuele woonwensen en stijlvoorkeuren. Zo garanderen we optimaal woongenot, nu en straks.

2 onder 1 kap woning: samen laten bouwen

Een 2-onder-1-kap-woning laten bouwen met je toekomstige buren is een proces met veel voordelen. Om te beginnen kun je veel kosten delen, waardoor er meer financiële mogelijkheden ontstaan. Het belangrijkste is echter dat je ervaringen deelt en je buren nog beter leert kennen, wat het wonen toch een stuk prettiger maakt. Hebben jullie tijdens de bouw behoefte aan professionele begeleiding? Van der Linde Architecten staat je graag bij van eerste schets tot laatste afwerking.

Onze aanpak

Ons ontwerp begint bij jou. Jouw wensen, dromen en plannen voor de toekomst. Alleen dan ontstaat het ideale thuis. Wij combineren jouw wensen met ons vakmanschap, wat leidt tot uniek ontwerp voor jouw 2-onder-1-kap-woning. Zo krijg je beiden een woning die perfect past. Hoe we dat doen? Lees meer over onze aanpak.

Deeldesign of uniek ontwerp

Een 2-onder-1-kap-woning vraagt samenwerking tussen jou en je buren. Dat betekent een samenwerking tussen verschillende individuen met eigen wensen en voorkeuren. Liggen die dichtbij elkaar? Dan kun je kiezen voor twee gespiegelde identieke woningen. Zijn er echter belangrijke verschillen? Dan kun je bij Van der Linde Architecten ook kiezen voor een uniek ontwerp voor beide huizen. Daardoor ontstaat een bijzondere 2-onder-1-kapconstructie en garanderen we optimaal woongenot voor iedereen, nu en straks.

Een passend budget

Wij willen jouw droomplek realiseren. Aan de hand van jouw wensen, binnen jouw budget. Daarin kiezen wij voor een duidelijke aanpak en volledige ondersteuning. Op basis van persoonlijke gesprekken met jou, een nauwkeurige inventarisatie van de mogelijkheden en onze bouwkennis kunnen we de kosten voor realisatie zeer gericht berekenen. Hierdoor weet je exact wat er mogelijk is binnen jouw budget, ontstaan er geen onduidelijkheden en kun je beiden vertrouwen op een topresultaat.

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?