Carport of berging

Zorg voor een veilige en stijlvolle overkapping voor jouw auto. Laat een carport ontwerpen met uitstraling, door Van der Linde Architecten.

Onze ontwerpen

Carport ontwerpen: unieke uitstraling

Je auto of auto’s verdienen een goede plek om te staan. Veilig, droog en natuurlijk een plek met een stijlvolle uitstraling. Die plek ontwerpen wij bij Van der Linde Architecten. We creëren een verlengstuk van jouw woning en een schitterende showroom voor jouw bolide. Daarbij hebben we oog voor het design van je huis en de omgeving. Hierdoor zorgen we voor een ontwerp dat in perfecte harmonie is met het geheel.

Herkenbare materialen

Een carport moet naadloos aansluiten bij het ontwerp van je huis en eventuele bijgebouwen. Daarom zorgen wij voor een passend ontwerp, waarbij we gebruikmaken van herkenbare materialen. Bouwmaterialen die zijn toegepast in het huis, of daar goed bij aansluiten. Zo ontstaat een stijlvolle plek waar jouw auto(‘s) in de zomer en winter veilig gestald staan. Deel jouw wensen met onze ontwerpers en samen creëren we jouw ideale carport.

Onze aanpak

Bij Van der Linde Architecten gaat ontwerpen verder dan tekenen. Bij ons draait ontwerpen om jouw wensen, stijl en identiteit terugbrengen in een strak ontworpen carport. Hoe ons team dat doet?

Berging ontwerpen

Een berging is in de eerste plaats een plek om spullen op te slaan. Maar toch ook zeker meer dan dat. Een mooi vormgegeven berging creëert enorme meerwaarde voor uw huis en tuin. Ontwerp bijvoorbeeld een sfeervolle schuur in landelijke stijl, een moderne berging die van alle gemakken is voorzien, of een berging in de stijl van je huis die deels in te zetten is als carport. Bespreek je wensen met de specialisten van Van der Linde en we bespreken graag de mogelijkheden.

Duurzaamheidskansen

We proberen allemaal de planeet beter achter te laten dan we hem aantroffen. Dat doen we bijvoorbeeld door zuinig om te gaan met energie, en innovatieve verduurzamingstechnieken te integreren in onze ontwerpen. Denk daarbij aan zonnepanelen of warmtepompen. Denk jij aan verduurzaming van jouw energievoorziening? Dan is een berging ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen, zodat het woonhuis niet belemmerd wordt. Bekijk onze projecten voor inspirerende voorbeelden.

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?