Kubistische
woning

Geniet van een ruimtelijk gevoel, maximaal zonlicht en stijlvolle strakke lijnen. Ontwerp jouw kubistische woning met Van der Linde Architecten.

Onze ontwerpen

Kubistische woning: ultieme ruimte

Met een kubistische stijl haal je meer uit je woning. De strakke, vierkanten vlakken geven veel vrijheid voor de invulling van de ruimte. De aanwezigheid van grote raampartijen zorgen voor veel licht en warmte, zo ontstaat er een spel tussen licht en donker. Kubistisch bouwen betekent dat er praktisch wordt omgesprongen met de indeling van de ruimtes en dat de ruimtes daardoor optimaal gebruikt worden. Zo komen design en pragmatisme samen in een kubistisch ontwerp.

Passend interieurdesign

Onze vakmensen denken graag mee om het design van de woning door te trekken in de binnenruimtes. Een stijlvol interieurdesign, passend bij het ontwerp. Onze ontwerpers zorgen voor een optimale beleving, door te letten op lichtval, symmetrie en asymmetrie en door optimaal gebruik te maken van verspringende gevels, daken en grote raampartijen. Op die manier ontstaan ruimtes die aansluiten bij jouw ideale leefstijl, jouw plannen voor de toekomst en jouw stijlvoorkeuren. Zo ontstaat het ultieme thuis.

Onze aanpak

Wij creëren geen kubistische woning, maar een kubistisch thuis. Een stijlvolle plek die naadloos aansluit bij jouw wensen, dromen en plannen. Dat is de kracht van Van der Linde Architecten. Benieuwd hoe wij werken?

Stijlvol en duurzaam

Met het vele lichtinval en de strakke lijnen heeft een kubistische woning een chique, minimalistische en stijlvolle uitstraling. Het gebruik van luxe bouwmaterialen zoals natuursteen, stucwerk, hout en zinkwerk zorgen voor een bijzondere uitstraling van je woning. Tegelijkertijd maken het natuurlijke licht en de efficiënte vormen kubisme de meest energiezuinige bouwvorm. Met een kubistische woning kiest u dus voor stijl én duurzaamheid. Wil je weten hoe dat er uitziet? Bekijk dan eens onze recente projecten en laat je inspireren door onze kubistische woningen.

Zorgeloos bouwen

Een huis bouwen is een intensief proces, dat je makkelijk overspoelt. Het aansturen van verschillende partijen, ingewikkelde ontwerpkeuzes en financiële afwegingen kunnen het plezier van de bouw snel wegnemen. Daarom zorgen wij voor volledige ondersteuning tijdens het bouwproces. We nemen je bij de hand, helpen bij lastige keuzes, sturen onderaannemers aan en zorgen dat je continu geïnformeerd bent. Zo kun jij terugkijken op een zorgeloze bouw én vooruitkijken naar wonen in je ideale thuis.

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?