Villa van glas

  • Van der Linde Architecten

De natuur in je woning beleven

Kubistische woning ontwerpt u samen met Van der Linde Architecten. Luxueus modern design, of een stijlvol klassiek ontwerp. Ruimtelijk met veel groen, of compact en comfortabel? Wat u gewenste stijl ook is, onze vakmensen creëren een ontwerp dat past.

Met een kubistische stijl haalt u meer uit je woning. De strakke, vierkanten vlakken geven veel vrijheid voor de invulling van de ruimte. Onze creatieve vakmensen creëren ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw ideale leefstijl, jouw plannen voor de toekomst en jouw stijlvoorkeuren. Zo ontstaat het ultieme thuis.

Sleep
mij

Stijlvol én duurzaam

01 /

Stijlvol én duurzaam

Met het vele lichtinval en de strakke lijnen heeft een kubistische woning een chique, minimalistische en stijlvolle uitstraling. Het gebruik van luxe bouwmaterialen zoals natuursteen, stucwerk, hout en zinkwerk zorgen van een luxe en minimalistische uitstraling van je woning. Tegelijkertijd maken het natuurlijke licht en de efficiënte vormen kubisme de meest energiezuinige bouwvorm. Met een kubistische woning kiest u dus voor stijl én duurzaamheid.

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?