Moderne witte woning

  • Van der Linde Architecten
  • Aannemer – F.A. Braakhuis
  • Oplevering – 2019
  • Plaats – Zutphen

Kubistische woning ontwerpt u samen met Van der Linde Architecten. Luxueus modern design, of een stijlvol klassiek ontwerp. Ruimtelijk met veel groen, of compact en comfortabel? Wat u gewenste stijl ook is, onze vakmensen creëren een ontwerp dat past.

Een compositie van vlakken en volumes

Een robuust, krachtig ontwerp met strakke lijnen en minimalistische details.

Sleep
mij

Architectenbureau Van der Linde Architecten realiseert al jaren klassieke woningen met een sterk expressief karakter, maar tegelijkertijd ook met een warme uitstraling.

Het bureau werkt zowel in commercieel vastgoed als in de particuliere markt voor het hogere segment. Van nieuwbouw tot renovaties tot verbouwingen, Van der Linde Architecten pakt elk rietgedekte woning zeer vakkundig aan.

Van der Linde Architecten gaat met volledige overgave te werk. “Onze” villa’s/landhuizen vallen op door een modernistische stijl in de ruimste zin van het woord. Van eigentijdse boerderij-stijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. In onze projecten leggen we de nadruk op functionaliteit en gebruikswaarde. Het gezegde: ’less is more’ is bij onze ontwerpen vaak van toepassing.

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?