Modern en hedendaags

  • Van der Linde Architecten

In het Vechtdal ligt een prachtig herenhuis verscholen in het groen, onttrokken aan het oog van menig voorbijganger.

Klassiek gecombineerd met modern

De grote lichtstraat zorgt voor de natuurlijke overgang tussen het herenhuis en de nieuwe aanbouw. Wat voorheen buiten was, bevindt zich op sommige plekken binnen. Zoals een raam met luiken met een schuinkruis. Een afbeelding die vroeger diende als bescherming tegen onheil. De grote, gezellige woonkeuken, waarvoor Van der Linde Architecten het ontwerp heeft gemaakt in samenwerking met Roomservice Jos van Schendel, is afgescheiden van de lichte zitkamer met een strakke kast met een doorkijkgashaard.

Op het terras staan twee tafels. Een enorme lange tafel voor vrienden en familie die regelmatig komen eten en borrelen. De kleine tafel dichtbij de keuken wordt het meest gebruikt. In de woonkeuken staat een kookeiland met veel ingebouwde lades en opbergruimte. De gas- haard en andere keukenapparatuur zijn weggewerkt in een koof die met LEDs verlicht kan worden. Boven de eettafel bevindt zich een akoestisch plafond waarin speakers, rookafzuiging en spotjes zijn ver- werkt. De gietvloer past bij de moderne uitstraling en het veelvuldig gebruik van natuurproducten in de keuken en de kamer zorgt voor een warme sfeer. Wat opvalt is de zorgvuldige afwerking van het interieur, zowel beneden als boven. Met als ultieme jaloersmaker de grote walk-in closet in de masterbedroom.

Sleep
mij
GE√ŹNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?