Klassiek landhuis

  • Architect: Van der Linde
  • Fase: ontwerp
  • Plaats: Goor
  • Particuliere opdrachtgever

“Architectenbureau Van der Linde Architecten realiseert al jaren klassieke woningen met een sterk expressief karakter, maar tegelijkertijd ook met een warme uitstraling.”

Een landmark

Wanneer je een landhuis laat bouwen wil je dat al je dromen samenkomen. Een landmark met ongekende grandeur, een oogverblindend design, maar ook het gevoel van thuis. Dat vraagt om een architect die meedenkt en creëert zonder beperkingen. Die onbegrensde mogelijkheden vind je bij Van der Linde Architecten. 

Architectenbureau Van der Linde Architecten realiseert al jaren klassieke woningen met een sterk expressief karakter, maar tegelijkertijd ook met een warme uitstraling. Het bureau werkt zowel in commercieel vastgoed als in de particuliere markt voor het hogere segment. Van nieuwbouw tot renovaties tot verbouwingen, Van der Linde Architecten pakt elk rietgedekte woning zeer vakkundig aan.

Van der Linde Architecten gaat met volledige overgave te werk. “Onze” villa’s/landhuizen vallen op door een modernistische stijl in de ruimste zin van het woord. Van eigentijdse boerderij-stijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. In onze projecten leggen we de nadruk op functionaliteit en gebruikswaarde. Het gezegde: ’less is more’ is bij onze ontwerpen vaak van toepassing.

Architect in Twente
Sleep
mij

Meer inspiratie

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?