Waterwoningen Aquarius te Deventer

  • Van der Linde Architecten
  • Opdrachtgever | Esprit Project Ontwikkeling
  • Rielerkolk te Deventer
  • Oplevering 2019-2020

Deventer, 11 waterwoningen Aquarius aan de Rielerkolk

In Deventer, tegenover het Deventer Ziekenhuis, ligt de Rielerkolk.
Hier heeft Esprit een woningbouwproject ontwikkeld voor moderne waterwoningen. Het project is eerder ontwikkeld onder de naam Reflections Deventer, waarbij in 2012 twee woningen van dit type zijn gebouwd. Enkele jaren geleden zijn de woningen herontwikkeld, waardoor de woningen een nog meer eigentijdse en modernere uitstraling hebben verkregen.
Inmiddels zijn alle woningen door Aannemersbedrijf Haafkes Veldwachter BV opgeleverd en is Van Heteren Weg- en Waterbouw BV verantwoordelijk voor de civiele werkzaamheden aan de zuidzijde van de Rielerkolk. De woningen aan de noordzijde van de Rielerkolk zijn inmiddels allemaal opgeleverd en bewoond. Ook de bijbehorende straat (Vriezenbeltstraat) is opgeleverd en aan de gemeente overgedragen.

Waterwoningen
Kom volledig tot rust en geniet van jouw ultieme thuis aan het water. Laat een waterwoning bouwen door Van der Linde Architecten.

Sleep
mij

Waterwoningen

01 /

Kom volledig tot rust en geniet van jouw ultieme thuis aan het water. Laat een waterwoning bouwen door Van der Linde Architecten.

In een hectische wereld is niet zo rustgevend als turen over het water. Wat als je elke dag kan turen over het water vanuit je eigen comfortabele huis? Bij Van der Linde Architecten creëren we stijlvolle waterwoningen, passend bij jouw budget. Een unieke eyecatcher, verzorgd van eerste idee tot laatste afwerking.

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?