Gedreven vakmensen met een eigen kijk op design

Architectuur die zorgt voor meer woon- en werkgeluk. Voor iedere opdrachtgever. Dat is waar we naar streven bij Van der Linde Architecten.

Ontwerpen doe je samen

Onze visie

 Voor Van der Linde Architecten begint architectuur niet met een ontwerp. Niet met een kavel, stenen of zichtlijnen. Voor ons begint architectuur met jou. Met jouw gevoel, behoeften en dromen. Jouw zoektocht naar een fijne plek om te zijn. Die plek ontwerpen wij.

Geïnspireerd door jouw identiteit creëren we een plek waarin esthetiek en een goed gevoel samenkomt.

Samen naar het ideale ontwerp

We ontwerpen een stijlvolle woning die voelt als een thuis, een efficiënt kantoor waar medewerkers met plezier de hele dag verblijven of een appartementencomplex waar bewoners hun woongeluk vinden.

We kijken, vragen, luisteren en creëren een uniek design voor iedere opdrachtgever. En ontwikkelen een resultaat dat klopt tot in de kleinste details. Wat je wensen ook zijn en wat je budget ook is.

Onze aanpak

We nemen je mee door het volledige ontwerp- en bouwproces. Jouw wensen brengen we terug naar een onderscheidend ontwerp. Samen met jou. Dat is wat we willen. Daarvoor doorlopen we enkele essentiële stappen.Wil je weten wat je kunt verwachten?

Jouw contactpersonen

Robin
Broekhuis

Projectmanager
Architect
Robin Broekhuis

We creëeren architectuur die leeft. Stijlvolle objecten waarin esthetiek en gevoel samenkomen.

Onze ontwerpen

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek?

Wij zijn opzoek naar een proactieve student. Ben jij iemand die graag wil ontwerpen en creëren bij het team van Van der Linde Architecten ?!
 
Kortom: Met jouw inzet en inbreng zorg je voor de visualisatie en optimalisatie van diverse ontwerpen door heel Nederland.

Solliciteer nu