Poolhouse

Een volwaardig buitenverblijf creëren dat van alle gemakken is voorzien? Ontwerp een moderne poolhouse met Van der Linde Architecten.

Onze ontwerpen

Modern poolhouse

Ontwerp je eigen vakantiehuis, maar dan in je eigen tuin. Met een modern poolhouse geniet je optimaal van je eigen zwembad of zwemvijver. Je creëert een plek van ontspanning, in een prachtige moderne stijl. Van der Linde Architecten zorgt voor een poolhouse dat in harmonie is met je woning en natuurlijke omgeving. Een plek met aandacht voor privacy, zonlicht en uitstraling. Bespreek jouw voorkeuren met onze vakmensen en laat een poolhouse op maat ontwerpen.

Duurzame keuze

We willen genieten van het leven, maar ook het milieu zo min mogelijk belasten. Bijvoorbeeld door het verduurzamen van onze energievoorziening. Een poolhouse kan daarin een belangrijke rol spelen. Deze leent zich namelijk uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen. Zo profiteer je van groene energie, een lagere energierekening én een moderne uitstraling. Bovendien heb je dan geen opvallende panelen op het dak van je woning.

Onze aanpak

Iedere architect kan ontwerpen. Maar jouw woonideeën, jouw leefstijl en jouw identiteit terugbrengen in een stijlvol ontwerp, dat kunnen we bij Van der Linde Architecten. Hoe we dat doen?

Multifunctioneel design

Een poolhouse is multifunctioneel inzetbaar. Ontwerp een poolhouse dat voornamelijk dienst doet als bergruimte, of juist een poolhouse als volledig zelfvoorzienend gastenverblijf. Een plek om ultiem te ontspannen, die is voorzien van een wellness, een bar of speelruimte voor de kinderen. Bespreek jouw wensen met onze ontwerpers en ontdek de stijlvolle mogelijkheden. Eerst nog even inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de recent opgeleverde poolhouses door Van der Linde Architecten.

Voor de levensgenieters

Een poolhouse is voor de echte levensgenieters. Voor de mensen die gelukkig worden van het buitenleven, goed gezelschap en een heerlijk zwembad of zwemvijver. Met die mensen creëren onze architecten het ideale buitenverblijf. Maar we doen meer. We verzorgen ook het hele bouwproces van eerste schets, tot laatste afwerking. We sturen onderaannemers aan, begeleiden je bij keuzes en verzorgen de volledige procesmatige ondersteuning. Zo kun jij al tijdens de bouw beginnen met genieten.

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?