Architect nodig in Almelo?


Bent u op zoek naar een Architect in Almelo? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Almelo blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Almelo.

Voorbeelden uit de omgeving Almelo


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Almelo hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Almelo, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Almelo

In Almelo staan vele gebouwen met prachtige architectuur die nog dateren uit de tijd van de rijke textielindustrie. Ook in de winkelstraten zie je op de gevels hier nog veel details van terug. Na het verdwijnen van de textielindustrie in de jaren 70 bestede de gemeente veel aandacht aan hedendaagse architectuur van nieuwe en te renoveren gebouwen. Met deze prachtige architectuur won Almelo de Rijksprijs voor Bouwen en Wonen in 1992.