Architect in Alphen aan de Rijn

woning laten bouwen in Alphen aan de Rijn

Van der Linde architecten combineert al vele jaren expertise op het gebied van architectonisch en duurzaam bouwen in Alphen aan den Rijn. De ontwerpen van het architectenbureau vallen op door een sterk expressief karakter met een warme uitstraling en de nadruk die is gelegd op functionaliteit en gebruikswaarde.

Het huidige team van architectenbureau Van der Linde bestaat uit zeer enthousiaste en kundige medewerkers. Van der Linde Architecten is actief in heel Nederland waaronder Alphen aan den Rijn op het gebied van commercieel vastgoed, care vastgoed en de particuliere markt in het hogere segment en beheerst het gehele proces van ontwerpfase tot oplevering.

De architectuur is herkenbaar als zijnde modernistisch in de ruimste zin van het woord. Van eigentijdse boerderijstijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. ,,Less is more’’. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze opvallende kleuren en materialen bepalen het architectuurbeeld.