Architect nodig in Apeldoorn?


Bent u op zoek naar een Architect in Apeldoorn? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Apeldoorn blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Apeldoorn.

Voorbeelden uit de omgeving Apeldoorn


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Apeldoorn hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Apeldoorn, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Apeldoorn

In Apeldoorn is er een diversiteit aan architectuur. Van imposante appartementencomplexen tot mooie straatjes, bijvoorbeeld de Van Kinsbergenstraat. Hier is onder meer één van de oudste voormalige woonhuizen uit Apeldoorn gevestigd. Kenmerkend voor Apeldoorn is laagbouw, sinds diverse grote bedrijven zich vestigen in Apeldoorn, is er meer hoogbouw te vinden. Het hoogste gebouw is La Tour (HNK), gelegen in Apeldoorn Noord. Deze kantoortoren werd opgeleverd in 2002 en is maar liefst 75 meter hoog.

Bent u op zoek naar een architect in APELDOORN? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!