Architect nodig in Bussum?


Bent u op zoek naar een Architect in Bussum? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Bussum blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Bussum.

Voorbeelden uit de omgeving Bussum


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende woningen die wij in de omgeving Bussum hebben ontworpen. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Bussum, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur in de omgeving Bussum

Bussum is de grootste plaats van Gooise Meren. De plaats staat al jaren bekend om haar gezellige winkelstraten en horecagelegenheden. In het centrum vind je veel leuke bruine kroegen, mooie restaurants en gezellige terrassen. Daarnaast heeft Bussum met het Bredius (met parkgebied het Mouwtje en Bilderdijkpark) en Het Spieghel twee beschermde dorpsgezichten, deze staan symbool voor het bijzondere cultuurhistorische karakter.

Bent u op zoek naar een architect in BUSSUM? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!