Architect nodig in Delden?


Bent u op zoek naar een Architect in Delden? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Delden blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Delden.

Voorbeelden uit de omgeving Delden


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Delden hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Delden, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Delden

Het eeuwenoude stadje Delden is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis. De stad werd voor het eerst genoemd in 1036. Delden heeft sinds die tijd verschillende veranderingen en ontwikkelingen meegemaakt. De historie is goed terug te zien in de (inmiddels gerestaureerde) gebouwen in de stad. Kenmerkend aan Delden is het exclusie karakter, om deze reden wordt het ook wel het ‘Laren van Twente’ genoemd.