Architect nodig in Doetinchem?

Bent u op zoek naar een architect voor een ontwerp in Doetinchem? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Doetinchem blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Doetinchem.

Voorbeelden uit de omgeving Doetinchem


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende woningen die wij in de omgeving Doetinchem hebben ontworpen. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Doetinchem, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Doetinchem

Al van oudsher heeft Doetinchem een centrumfunctie in de regio de Achterhoek: centraal gelegen tussen de bossen en weilanden. Vroeger als belangrijke markt- en handelsplaats, tegenwoordig vanwege de cultuur, evenementen, horecagelegenheden en het complete aanbod aan winkels. De stad kent enkele historische gebouwen, bijvoorbeeld kasteel de Slangenburg uit de Middeleeuwen. Verder zijn er in de omgeving veel bezienswaardigheden, fraaie boerderijen, rivieren en beekjes te vinden.

Bent u op zoek naar een architect in DOETINCHEM? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!