Architect nodig in Hengelo?


Bent u op zoek naar een Architect in Hengelo? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Hengelo blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Hengelo.

Voorbeelden uit de omgeving Hengelo


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Hengelo hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Hengelo, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Hengelo

Hengelo was in 1945 de eerste gemeente van Nederland waar een wederopbouwplan voor het eerst werd gemaakt. Als uiting van moderne stedenbouwkundige principes zijn er in de nieuwe binnenstad drie pleinen aangelegd: een bestuursplein met een nieuw opvallend raadhuis, het stationsplein en de Markt als hart van het centrum. Alle pleinen werden gekoppeld aan bijzondere, in het oog springende gebouwen. De stad heeft een compacte stadskern met gesloten bouwblokken, goed bereikbaar door rechte, brede wegen. De openbare ruimte is ruim opgezet en wordt omlijst door een grote variatie aan architectuur. Hiermee is Hengelo nog altijd een van de best bewaard gebleven voorbeelden van de wederopbouw.

Bent u op zoek naar een architect in HENGELO? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!