Architect nodig in Hilversum?


Bent u op zoek naar een Architect in Hilversum? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Hilversum blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Hilversum.

Voorbeelden uit de omgeving Hilversum


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende woningen die wij in de omgeving Hilversum hebben ontworpen. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Hilversum, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur in de omgeving Hilversum

Hilversum is een stad vol architectonische hoogstandjes. Voor de architectuurliefhebber wordt Hilversum ook wel een openluchtmuseum genoemd. De mooiste ontwerpen van wereldberoemde architecten zijn in deze stad neergezet. De eigentijdse gebouwen van MVRDV, René Zuuk en Neutelings Riedijk Architects staan zij aan zij met gebouwen van Dudok, Cuypers en Duiker.

Bent u op zoek naar een architect in hilversum? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!