Architect nodig in Huizen?


Bent u op zoek naar een Architect in Huizen? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Huizen blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Huizen.

Voorbeelden uit de omgeving Huizen


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende woningen die wij in de omgeving Huizen hebben ontworpen. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Huizen, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur in de omgeving Huizen

In het voormalige vissersdorp Huizen kun je landelijk wonen in ‘t Gooi. Huizen bestaat voor een groot deel uit water. Hierdoor kun je lekker varen, zwemmen en vooral genieten bij je woning in Huizen. Huizen ligt in een bosrijke omgeving. Aan het Gooimeer vind je een jachthaven en een recreatiestrand met ondiep water. Dit staat garant voor veel woon- en leefgenot. Het dorp is dan ook geliefd.

Bent u op zoek naar een architect in HUIZEN? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!