Architect nodig in Overijssel?


Bent u op zoek naar een Architect in Overijssel? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Overijssel blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Overijssel.

Voorbeelden uit Overijssel


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende woningen die wij in Overijssel hebben ontworpen. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Overijssel, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie. In de middeleeuwen ontstond het Hanzeverbond: een verbond tussen een aantal steden voor betere handel. Denk hierbij aan historische Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen of Deventer. Het Hanzeverbond leverde de steden een enorme welvaart op die nog altijd terug te zien is in de bijzondere architectuur. De IJssel was een belangrijke handelsroute in deze tijd, hierdoor zijn deze steden met hun prachtige architectuur dan ook langs deze rivier te vinden.

Bent u op zoek naar een architect in OVERIJSSEL? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!