Architect nodig in Zutphen?


Bent u op zoek naar een Architect in Zutphen? Dan bent u bij architectenbureau Van der Linde aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Zutphen blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse woningen.

Neem contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde” ontwerpen de architecten van Van der Linde prachtige woningen in verschillende stijlen. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl tot strakke & moderne woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar de architecten van Van der Linde om bekend staan. Dit is combinatie met je juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de woningen die we hebben ontworpen in Zutphen.

Voorbeelden uit de omgeving Zutphen


Op deze pagina vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Zutphen hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

Bekijk al onze ontwerpen

Samenwerken?


Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Zutphen, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor seriewoningbouw bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

De architectuur van Zutphen

De architectuur in Zutphen staat bekend om haar smalle straatjes met de vele historische gebouwen. Midden in het oude centrum staat het kenmerkende stadhuis, deze is gebouwd volgens de antroposofische architectuur. De stad Zutphen werd vanaf de middeleeuwen al aangeduid als Torenstad, vanwege het grote aantal historische gebouwen die en toren bevatten. Uiteindelijk is de stad in 1975 officieel uitgeroepen tot Torenstad. In het centrum staat weinig tot geen moderne hoogbouw, de historische torenspitsen zijn daarom duidelijk zichtbaar en kenmerkend voor de skyline van Zutphen.

Bent u op zoek naar een architect in ZUTPHEN? Neem dan contact met ons op! Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij, onder het genot van een heerlijke kop koffie, samen met u de mogelijkheden doornemen!