Gedreven vakmensen met een eigen kijk op design

Architectuur die zorgt voor meer woon- en werkgeluk. Voor iedere opdrachtgever. Dat is waar we naar streven bij Van der Linde Architecten.

Maatwerk binnen elk budget

Rekenen en tekenen van ontwerpfase tot aan de oplevering

Rekenen en tekenen van ontwerpfase tot aan de oplevering

Onze ervaren vakmensen denken mee tot in de kleinste details, binnen ieder budget. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je vertrouwen op een design dat past. Zo maken we kwaliteit en maatwerk voor iedereen bereikbaar.

Bekijk onze aanpak

Samen naar het ideale ontwerp

Van kennismaking tot oplevering

We nemen je mee door het volledige ontwerp- en bouwproces. Wil je weten wat je kunt verwachten? Ontdek dan ons overzichtelijke stappenplan.  

– Vrijblijvende kennismaking
– Eerste schetsen
– Een voorlopig ontwerp
– Definitief ontwerp
– Bouwaanvraag
– Technisch ontwerp
– Uitvoerings ontwerp
– Bouwbegeleiding / Esthetische begeleiding
– aanvullende wensen

Onze visie

Voor Van der Linde Architecten begint architectuur niet met een ontwerp. Niet met een kavel, stenen of zichtlijnen. Voor ons begint architectuur met jou. Met jouw gevoel, behoeften en dromen. Jouw zoektocht naar een fijne plek om te zijn. Die plek ontwerpen wij.
Geïnspireerd door jouw identiteit creëren we een plek waarin esthetiek en een goed gevoel samenkomt. We ontwerpen een stijlvolle woning die voelt als een thuis, een efficiënt kantoor waar medewerkers met plezier de hele dag verblijven of een appartementencomplex waar bewoners hun woongeluk vinden.
We kijken, vragen, luisteren en creëren een uniek design voor iedere opdrachtgever. En ontwikkelen een resultaat dat klopt tot in de kleinste details. Wat je wensen ook zijn en wat je budget ook is.

Wij zijn op zoek naar proactieve studenten!

Wij zijn opzoek naar een proactieve student. Ben jij iemand die graag wil ontwerpen en creëren bij het team van Van der Linde Architecten ?!
 
Kortom: Met jouw inzet en inbreng zorg je voor de visualisatie en optimalisatie van diverse ontwerpen door heel Nederland.

Stageplek?