Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijk ontwerp

Albert Heijn XL te Zegge

De nieuwbouw van de Albert Heijn XL te Zegge is niet alleen een belangrijk project voor de gemeente Rucphen en omgeving, maar ook op architectonisch gebied. Het ontwerp van het nieuwe pand is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de opdrachtgever Reggestede Projecten en Van der Linde architecten.

Het gebouw zal een moderne uitstraling hebben, met een strakke en eigentijdse architectuur. De gevels zullen voorzien zijn van grote glaspartijen en een opvallend wit kleurenschema. Het ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. De gevels zijn zo ontworpen dat er voldoende daglicht binnenkomt, wat een positief effect heeft op de winkelervaring van de klanten.

Het interieur van de Albert Heijn XL zal ruim en overzichtelijk zijn. De winkel zal voorzien zijn van moderne snufjes zoals zelfscan kassa’s en een uitgebreide online bestelmogelijkheid. De materialen die gebruikt worden in het interieur zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een aangename en gastvrije sfeer, waar klanten graag hun boodschappen komen doen.

Ook aan de buitenkant van het gebouw is gedacht aan duurzaamheid. Het pand zal worden voorzien van zonnepanelen op het dak, wat bijdraagt aan de vermindering van energieverbruik. Daarnaast zal het gebouw worden omringd door groen, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit in de omgeving.

Wilt u meer zien van ons werk in Overijssel? Bekijk dan deze pagina.

Architect
Van der Linde Architecten
Locatie
Zegge
Opdrachtgever
Reggestede
Oplevering
2023

Albert Heijn XL aan de Rijksweg Noord te Zegge

Geïnteresseerd in een samenwerking, of meer weten over dit project?

Neem vrijblijvend contact met op met ons

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Privé ontwerpen

  Bekijk meer van onze projecten

  Woning met kantoorruimte aan huis

  Duurzaam kantoorpand MCX

  Tuscany Residence Aruba: Aruba’s luxe Residential Resort met Luxe Villa’s

  Nieuwbouw showroom te Nijverdal

  Appartementencomplex Akkerstraat

  Interesse om een project met ons te starten?