Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerp

Landschappelijke inpassing Eefde

Het ontwerp voor de landschappelijke inpassing van een villa in Eefde is een combinatie van moderne architectuur en de aanwezige natuur in de omgeving. Het team van Van der Linde Architecten geprobeerd om de villa te integreren in het landschap, waarbij is begonnen met het creëren van een harmonieus ontwerp.

Er is daarbij gekozen voor een open, luchtige villa, waarbij de natuurlijke omgeving de belangrijkste inspiratiebron is geweest. De landschappelijke inpassing is ontworpen in samenwerking met bureau Poelman Reesink. Bosrijker heeft daarbij de uitvoering gerealiseerd.

Met het ontwerp is geprobeerd een perfecte balans te vinden tussen de natuur en de moderne architectuur, waardoor de villa een rustgevende, harmonieuze uitstraling krijgt.

 

Wilt u meer zien van ons werk in Gelderland? Bekijk dan deze pagina.

Architect
Van der Linde Architecten
Oplevering
Locatie
Opdrachtgever
Particulier

Een combinatie van moderne architectuur en de aanwezige natuur in de omgeving.

Geïnteresseerd in een samenwerking, of meer weten over dit project?

Neem vrijblijvend contact met op met ons

    Voornaam *

    Achternaam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *

    Waar komt u vandaan? *

    Uw bericht *

    Soort bouw

    Privé ontwerpen

    Bekijk meer van onze projecten

    Landhuis riet landschap & tuin

    Monumentaal en abstract landschap & tuin

    Landschappelijke inpassing Eefde

    Interesse om een project met ons te starten?