Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerp

Luxueuze rietgedekte woonvilla

Deze woonvilla is het summum van elegantie, techniek en comfort, dat zich moeiteloos kan meten met de meest prestigieuze hotels en landgoederen over de hele wereld. Dankzij geavanceerde domotica wordt u volledig ontzorgd. Verlichting dimt automatisch, ingebouwde heaters in de buitenlounge schakelen uit wanneer u de TV aanzet, en het douchewater heeft altijd precies de juiste temperatuur op het moment dat u gaat douchen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het ongeëvenaarde gemak.

Ibiza in het hart van de natuur.

Dankzij de open gevelarchitectuur speelt de prachtige tuin een prominente rol door het hele huis. Het eigentijdse en subtiel verlichte groen dient als decor voor onvergetelijke diners en feesten. De volledig uitgeruste buitenkeuken nodigt professionele koks uit tot het leveren van topprestaties. Naast het esthetisch verantwoorde overloopzwembad bevindt zich een compleet ingerichte bar, terwijl de ruime sauna plaats biedt aan tien personen. Een verfrissende stortemmer na de sauna is uiteraard inbegrepen, en daarna kunt u ontspannen op een van de riante ligstoelen, bij de knusse haard of in de weelderige jacuzzi. Geniet van een drankje terwijl u ontspant in pure weelde.

 

Luxe zonder grenzen.

Op de begane grond vormt de stijlvolle buitenlounge het centrale punt waar ontvangst, zichtlijnen en verschillende ruimtes naadloos samenkomen. Glazen wanden en doorkijkhaarden zorgen voor een harmonieus verband tussen de aangrenzende vertrekken. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarbij de walk-in closet doet denken aan een luxe interieur uit de P.C. Hooftstraat. De badkamer is een uniek juweel op zich. De complete gym, inclusief de kinesis wall, is ter overname beschikbaar. In de bioscoop in het souterrain kunt u zonder enige concessie genieten van de perfecte filmbeleving. Gasten in de logeerkamer worden verrast door een prachtig verlichte eik, zichtbaar door de koekoek. De inpandige garage, eveneens in het souterrain, biedt ruimte voor maar liefst vijf tot zeven auto’s.

Je zoekt een unieke plek om dagelijks van te genieten. Een plek om samen te zijn met de mensen om je heen en je een warm gevoel geeft als je er naar terugkeert. Die plek creëren we bij Van der Linde Architecten. Ontwerp jouw stijlvolle thuis met onze vakmensen. Ontdek hoe wij werken.

In samenwerking met: Erik van Gelder

Video en afbeeldingen: Thomabennink

Fotograaf: Michael van Oosten

Real Estate Agent: r365 / Christie’s

Wilt u meer zien van ons werk in Enschede? Klik dan hier.

Architect
Van der Linde Architecten
Oplevering
2020
Locatie
Enschede
Opdrachtgever
Privé

ultramodern rietgedekte woonvilla van topklasse

Luxueuze rietgedekte woonvilla - Van der Linde Architecten

Geïnteresseerd in een samenwerking, of meer weten over dit project?

Neem vrijblijvend contact met op met ons

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interieur ontwerpen

  Bekijk meer van onze projecten

  Villa Eekhof

  Gym concept

  Moderne witte villa met een warm karakter interieur

  Modernistisch landhuis interieur

  Interesse om een project met ons te starten?