Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerp

Stalen verbouwing

De bewoonster vertelt waarom ze besloten om hun huis ingrijpend te verbouwen: “Ik hou erg van koken maar mijn man vond het ongezellig als we tijdens het kokkerellen geen contact hadden met elkaar. We wilden graag een grote woonkeuken en nog een extra slaapkamer boven. Ook zou een groot terras met buitenkeuken heel goed aan ons besteed zijn. De architect heeft als antwoord op onze vraag een moderne kubus ontworpen die vanaf de nok van het oude dak naar achteren is gebouwd waardoor we nu een zee van licht en ruimte hebben. Het is een prettig en praktisch huis geworden. Een huis om in te leven en daar genieten we elke dag van.”

Magazine: The Art of Living

Wilt u meer zien van ons werk in de omgeving Hardenberg? Bekijk dan deze pagina.

Architect
Van der Linde Architecten
Oplevering
2018
Locatie
Hardenberg
Staalwerk
Huttenmetaal

Er is veel zorg besteed aan zichtlijnen, overal is interactie mogelijk.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

    Voornaam *

    Achternaam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *

    Waar komt u vandaan? *

    Uw bericht *

    Soort bouw

    Privé ontwerpen

    Bekijk meer van onze projecten

    Villa te Bathmen

    Concept: Renovatie rietgedekte villa

    Bungalow verbouw

    Rietgedekte waterwoning

    Interesse om een project met ons te starten?