Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijk ontwerp

Transformatie te Zelhem

De eerste steen van dit voormalige schoolgebouw werd gelegd op 1 mei 1909. Inmiddels heeft het gebouw al enkele transformaties en verschillende functies verkregen. In opdracht van Blokker Investors heeft Van der Linde Architecten een ontwerp gemaakt voor deze herontwikkeling. Het kenmerkende gebouw zal transformeren tot woongebouw met verschillende appartementen. De karakteristieke elementen van het gebouw zijn ook in het vernieuwde ontwerp zichtbaar. Op deze manier blijft het een herkenbaar straatbeeld, horende bij de geschiedenis van het gebouw.

Ontwikkelaar: Blokker Investors
Aannemer: BMB Bouwbedrijf

Wilt u meer zien van ons werk in Gelderland? Bekijk dan onze pagina met projecten in Gelderland.

Architect
Van der Linde Architecten
Oplevering
2024
Locatie
Zelhem
Opdrachtgever
Blokker Investors

De karakteristieke elementen weergeven de geschiedenis.

Before & After

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

    Zakelijke ontwerpen

    Bekijk meer van onze projecten

    Albert Heijn XL te Zegge

    Nieuwbouw E-Coldstore & Oranka te Oldenzaal

    Verbouwing bedrijfspand Today Trading Company

    Transformatie te Zelhem