Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijke ontwerpen

Publieke ruimtes

Combineer een onderscheidende uitstraling en een optimale beleving in uw publieke ruimte. Ontwerp samen met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze publieke ruimtes ontwerpen

Ontwerpen dat werkt

Publieke ruimtes hebben vaak een functie voor grote groepen. Dat vraagt om een ontwerp dat werkt. Dat duidelijkheid biedt aan de gebruiker, gewenst gedrag stimuleert en een gevoel oproept dat past bij de plek en uw ideeën. Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van publieke ruimtes zijn wij een partner die uw ambities en wensen vertaalt naar een onderscheidend ontwerp dat samenhang brengt tussen mens, ruimte en mobiliteit.

De beste beleving

Een ontwerp valt of staat met hoe het wordt ervaren door gebruikers. Of het nu gaat om een kantoorpand, een shopping mall of een station, u wilt bezoekers de juiste beleving bieden. We denken in een vroeg stadium met u mee en creëren herkenbare ontwerpen die passen bij de bestemming. Een ontwerp dat winkels laat floreren, waar voetgangers, fietsers of automobilisten comfortabel bewegen en waarmee een unieke plek ontstaat die werkt.

Onze diensten

Uitstraling en functionaliteit gaan hand in hand. Of het nu gaat om een sfeervolle foodcourt, of een indrukwekkend winkelcentrum, bij Van der Linde Architecten combineren we stijlvolle ontwerpen met optimale beleving voor gebruikers. Hoe we dat doen? We vertellen het graag.

Lees hier meer
Publieke ruimtes

Gerelateerde projecten

Duurzame kwaliteit

Een integraal ontwerp, dat aansluit bij uw wensen en de behoeften van gebruikers, is een ontwerp met toekomst. Door in een vroeg stadium mobiliteit, beleving en uitstraling samen te brengen voorkomt u dat u in een later stadium ingrepen moet doen. Door onze ervaring voorkomen we ontwerpfouten en vinden we creatieve oplossingen voor uw uitdagingen. Zo zorgen we voor publieke ruimtes met duurzame kwaliteit. Met minder zorgen, minder kosten en betere resultaten

Inspirerende projecten

Van der Linde Architecten is een betrokken partner voor bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren. Daardoor beschikken we over brede kennis en ervaring waarmee we iedere opdrachtgever vernieuwende en creatieve inzichten kunnen bieden. Dat leidt tot verschillende bijzondere ontwerpen voor publieke ruimtes. Bent u benieuwd naar ons werk, of zoekt u projecten die u kunnen inspireren? Kijk dan eens bij onze meest recente projecten of laat u uitgebreid informeren door één van onze architecten.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op