Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Renovatie

Herstel je woning in oude glorie en maak hem direct klaar voor de toekomst. Kies voor stijlvol en duurzaam renoveren met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze renovatie ontwerpen

Renovatie jaren '30 woning

De erkers, het glas-in-lood, de kamers en suite; er gaat niets boven de sfeer van een jaren ’30 woning. Wil je die authentieke sfeer behouden, maar tegelijkertijd je woongemak vergroten en energieverbruik verlagen? Moderniseer dan jouw jaren ‘30 woning met Van der Linde Architecten. Samen zorgen we voor duurzame renovatie, binnen jouw budget.

Specialist in renovatie

Jij hebt ideeën voor de toekomst, dromen voor je huidige woning. Maar hoe zet je die om een realistisch renovatieplan, passend binnen jouw budget? Als renovatiespecialist verwerken we jouw woonwensen tot een glashelder plan. Met een stijlvol ontwerp en een duidelijk kostenplaatje, zodat jij weet waar je aan toe bent. Samen maken we jouw woning klaar voor de toekomst.

Onze diensten

Behoud de sfeer waar jij zo van houdt, maar creëer tegelijkertijd een duurzame, toekomstbestendige woning. Dat is wat we mogelijk maken bij Van der Linde Architecten. Laat je door onze vakmensen adviseren over verduurzamingsmogelijkheden en laat je renovatiewensen omzetten in kant-en-klare ontwerpen, die aansluiten bij de hedendaagse woonwensen.

Lees hier meer
Renovatie

Gerelateerde projecten

Inspirerende projecten

Van der Linde Architecten verzorgde verschillende renovaties van verschillende woningtypen. Historische panden, jaren ’30 woningen, maar ook moderne gebouwen. Projecten waarin we een fijne balans werd gevraagd tussen moderne mogelijkheden en klassieke uitstraling. Ben jij op zoek naar een gespecialiseerd architectenbureau voor de renovatie van jouw woning? Bekijk dan onze recent afgeronde projecten en laat je inspireren.

Waarom een woning renoveren?

Een woning renoveren kan een kostbare ingreep zijn. Bovendien is nieuwbouw vaak makkelijker en praktischer. Maar nieuwbouw mist voor veel mensen het ‘doorleefde’ gevoel. Een woning waar in geleefd is, is een woning met karakter. Voor die mensen is renovatie van een woning een uitstekende keuze. Hierdoor behoud je de charme van de bestaande woning, maar maak je hem tegelijkertijd klaar voor de toekomst.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?