Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Rietgedekte villa

Luxueus wonen met de rustieke charme van een rieten dak. Ontwerp uw rietgedekte villa samen met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze rietgedekte ontwerpen

Rietgedekte villa: krachtige warmte

Combineer sfeervolle warmte en een luxueuze uitstraling met een rietgedekte villa van Van der Linde Architecten. Een rieten kap geeft jouw villa een rustieke uitstraling en landelijke sfeer met de prachtige natuurlijke materialen. Bovendien is het een uitstekende keuze voor een robuust, krachtig ontwerp dat luxe en exclusiviteit uitstraalt. Ideaal voor wie niet bang is om van zijn woning een opvallende landmark te maken.

Jouw villa, jouw identiteit

Houd je van een klassieke landelijke stijl, of voor een rietgedekte moderne villa met een tijdloos design? Onze ontwerpers bespreken jouw woonwensen en stijlvoorkeuren uitvoerig, zodat we een scherp beeld hebben van jouw identiteit. Ze vertalen dat met hun creativiteit naar een passend ontwerp, binnen jouw budget. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Laat je dan eens inspireren door onze recente projecten of adviseren door één van onze ontwerpers.

Onze diensten

Je zoekt een unieke plek om dagelijks van te genieten. Een plek om samen te zijn met de mensen om je heen en je een warm gevoel geeft als je er naar terugkeert. Die plek creëren we bij Van der Linde Architecten. Ontwerp jouw stijlvolle thuis met onze vakmensen. Ontdek hoe wij werken.

Lees hier meer
Rietgedekte villa's

Gerelateerde projecten

Natuurlijke materialen, eigentijds karakter

Een rietgedekte villa is echter veel meer dan een icoon van warmte en luxe. Een hoogwaardig rieten dak kent veel voordelen. Zo zorgt riet voor een zeer hoge isolatiewaarde. Het houdt je huis warm en aangenaam in de winter en koel in de zomer en garandeert een goede geluidsisolatie Dat zorgt niet alleen voor optimaal wooncomfort, het pakt ook nog eens gunstig uit voor de maandelijkse energierekening.

Duurzame keuze

We hechten bij Van der Linde waarde aan het gebruik van duurzame, eerlijke materialen. Het riet dat wij gebruiken is een natuurproduct, dat op een duurzame manier wordt gekweekt. Hierdoor kun jij rekenen op hoogwaardig en een eerlijk product. Kies je voor ons hoogwaardige riet en het zorg je voor gedegen onderhoud, dan kun je een rietgedekte villa laten bouwen die decennialang zal schitteren.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?