Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Schuurwoning

Creëer een stijlvol icoon middenin een landelijke omgeving. Creëer jouw gedroomde schuurwoning ontwerp met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerp

Genieten van de natuur, terwijl je bent voorzien van alle moderne woongemakken. Dat is de kracht van een schuurwoning. Met Van der Linde Architecten ontwerp je een stijlvol icoon, dat naadloos aansluit bij de landelijke omgeving. Een schuurwoning ontwerp met karakter, vormgegeven naar jouw woonwensen. Een schuurwoning betekent vrij wonen in een landelijke omgeving. Het begint dus met de juiste plek een stuk bouwgrond waar jij je dromen kan verwezenlijken, heb je er 1 op het oog of wellicht kunnen wij bij Van der Linde Architecten u hierbij assisteren om uw droom kavel te vinden. Een schuurwoning kenmerkt zich door een basic hoofdvorm, de hoge open ruimtes, de strakke lijnen, de grote glaspartijen, de combinatie van stukwerk en baksteen en het gebruik van houten balken.
De architecten bij Van der Linde zorgen ervoor dat het geheel een warme, authentieke en eigentijdse  uitstraling krijgt passend bij jouw wensen.

Vind jouw ideale kavel

Een schuurwoning begint met de juiste plek. Een plek met de juiste ruimte, het juiste uitzicht en het juiste gevoel voor jou en je naasten. Het kan zijn dat je dat kavel al hebt aangeschaft, of op het oog hebt. Ben je nog zoekende? Dan helpt Van der Linde Architecten je graag bij het vinden van een droomkavel. Door onze kennis van de omgeving en de markt kunnen wij je gericht assisteren en adviseren.

Onze diensten

Ons ontwerp begint bij jou. Jouw gevoel van thuis, jouw ideale leven en jouw dromen voor later. Wij creëren een schuurwoning waarin jouw wensen samenkomen, in harmonie met de landelijke omgeving. Hoe we dat doen? We vertellen het graag.Ons ontwerp begint bij jou. Jouw gevoel van thuis, jouw ideale leven en jouw dromen voor later. Wij creëren een schuurwoning waarin jouw wensen samenkomen, in harmonie met de landelijke omgeving.

Lees hier meer
Schuurwoning

Gerelateerde projecten

Kenmerkende stijl

Een schuurwoning is eigenlijk een ode aan de boerenschuur in het oer-Hollandse landschap. Dat zie je terug in het karakteristieke schuurwoning ontwerp. Dit kenmerkt zich door een eenvoudige hoofdvorm, met veel hoge open ruimtes, houten balken en strakke lijnen. Door het gebruik van grote glaspartijen en de combinatie van stucwerk en baksteen ontstaat er een bijzondere harmonie tussen klassieke bouw en moderne elementen. Daardoor staat een schuurwoning altijd garant voor een warme, authentieke en eigentijdse uitstraling.

Oog voor de omgeving

Wij kiezen voor een schuurwoning die past in het landschap. Met een eenvoudige hoofdvorm, herkenbare natuurlijke materialen en een authentiek ontwerp met moderne elementen. Een tijdloze woning die voor jou voelt als thuis én thuis is in zijn omgeving. Dat is de kracht van Van der Linde Architecten. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Laat u inspireren door de schuurwoningen van, Van der Linde Architecten. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?