Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Update: Het nieuwbouw appartementencomplex te Winterswijk is opgeleverd!

2 april 2024
  • Deel dit

Na een periode van intensieve samenwerking, gedetailleerde planning en vakmanschap is Van der Linde Architecten verheugd de succesvolle voltooiing en oplevering van “De Entree” aan te kondigen. Dit complex, bestaande uit 14 state-of-the-art appartementen, is het toonbeeld van moderne architectuur gecombineerd met elegante klassieke elementen, en vormt een perfecte aanvulling op het karakteristieke uiterlijk van de omliggende gebouwen.

Een visie gerealiseerd

Vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke realisatie, is het project een avontuur geweest waarbij innovatie en respect voor de historische context hand in hand gingen. Dit complex vertegenwoordigt een prachtige symbiose tussen stoere moderne architectuur en elegante klassieke elementen, waarbij elke lijn, elk materiaal en elke kleur zorgvuldig is gekozen om een naadloze integratie met de omgeving te waarborgen.

Een nieuwe dimensie van wonen in Winterswijk

“De Entree” verrijkt Winterswijk met 14 schitterende appartementen die een uitzonderlijke woonervaring in het stadscentrum beloven. Ieder appartement is met oog voor detail ontworpen, waarbij comfort en luxe vooropstaan. Dankzij de ruimtelijke opzet, de brede vensters en de verfijnde afwerking ontstaat er een sfeer van sereniteit en verfijning. Ongeacht of u op zoek bent naar de knusheid van een studio of de uitgebreidheid nodig heeft voor familiewonen, “De Entree” bedient elke wens met een breed spectrum aan wooneenheden.

Het begin van een nieuw tijdperk voor Winterswijk

Met de oplevering van dit appartementencomplex zet Van der Linde Architecten wederom een stap voorwaarts in de ontwikkeling van innovatieve en duurzame woonoplossingen. We kijken uit naar de toekomst, waarin we blijven streven naar architectonische excellentie en het creëren van waardevolle leefomgevingen.

Voor ons is de voltooiing van dit complex niet alleen het einde van een project, maar ook de belichaming van onze passie voor het vormgeven van ruimtes waar mensen graag leven en zich thuis voelen. We zijn verheugd de bewoners te verwelkomen in hun nieuwe thuis en wensen hen vele gelukkige jaren toe in het hart van Winterswijk.

Meer zien van dit project? Appartementencomplex Winterswijk

In samenwerking met:

Ontwikkelaar: Walvoort ontwikkelaars

Aannemer: WAM&VanDuren

Architect: Van der Linde Architecten

Previous

Als hedendaags en romantiek elkaar ontmoeten

Next

De Stage van Nienke bij Van der Linde Architecten

Interesse om een project met ons te starten?