Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Update: Het nieuwbouw appartementencomplex te Winterswijk nadert oplevering!

1 juni 2023
  • Deel dit

Met trots presenteren wij “De Entree” – een adembenemend nieuw appartementencomplex aan de kop van het centrum van Winterswijk. Dit iconische gebouw vormt een ware blikvanger en belichaamt de moderne stijl en het verfijnde design, dat onze stad naar een hoger niveau tilt.

 

Met 14 prachtige appartementen biedt De Entree een unieke woonervaring in het hart van Winterswijk. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en luxe te bieden aan haar bewoners. De ruime indeling, grote ramen en hoogwaardige afwerking creëren een oase van rust en elegantie. Of je nu een gezellige eenheid wilt creëren in een knusse eenkamerwoning of ruimte nodig hebt voor een groter gezin, De Entree heeft voor ieder wat wils.

Met De Entree krijgt Winterswijk een architectonisch meesterwerk dat de skyline van onze stad verrijkt. Het belichaamt onze visie op een levendige en bloeiende gemeenschap, waarin moderniteit en historische charme samenkomen. Dit nieuwe appartementencomplex vertegenwoordigt de start van een nieuw tijdperk, waarin we trots kunnen zijn op onze stad en waarin we een unieke leefomgeving creëren voor bewoners die streven naar comfort, stijl en verbondenheid.

 

Meer zien van dit project? Appartementencomplex Winterswijk

In samenwerking met:

Ontwikkelaar: Walvoort ontwikkelaars

Aannemer: WAM&VanDuren

Architect: Van der Linde Architecten

 

 

Interesse om een project met ons te starten?