Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten

Villapark Bolhaar te Enschede

31 maart 2023
  • Deel dit

Rust, ruimte, vrijheid en jouw woonwensen. Dat is het recept van Villapark de Bolhaar. Deze nieuwe, stijlvolle buurt in de geliefde wijk aan de Bolhaarslaan is volop in ontwikkeling. Een heerlijke woonomgeving op een unieke plek in Enschede. Door de parkachtige setting, kleinschalige opzet en prachtige uitstraling van de villa’s ontstaat er een hoog kwaliteitsniveau van wonen en leven. Hier heb je alle ruimte om van het leven te genieten.

Villapark Bolhaar vogelvlucht

Ruimte om te dromen

Deze nieuwe, stijlvolle buurt is de geliefde wijk De Bolhaarslaan aan de rand van Enschede. De locatie ligt onopvallend verscholen in het groen. Tot voor kort behoorde het terrein toe aan een voormalige wasserij waar particulieren en later bedrijven hun wasgoed brachten. Het park zal bestaan uit zestien duurzame en moderne villa’s, uitgevoerd in twee woningtypes: vrijstaand en half vrijstaand, ontworpen door de architect uit Enschede,  Van der Linde Architecten en in ontwikkeling onder Trebbe.

Wonen op een plek met groen tot aan de voordeur

Privacy en groen spelen een grote rol bij het ontwerp van de Bolhaarslaan. De villa’s zijn ontworpen rondom een hof in een parkachtige vormgeving, verrijkt met wandelpaden. De organische lijnen van dit groene openbaar gebied lopen door tot aan de gevel van de villa, groen wonen tot aan de voordeur. De parkvilla’s bieden genoeg ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zijn onderhoudsvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

Het betreffende makelaarsbureau is Nieuw Wonen Twente. Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Meer weten over dit project: https://www.villaparkdebolhaar.nl/ en https://www.nieuwbouw-enschede.nl/project/13574/enschede-villapark-de-bolhaar/

 

Villapark Bolhaar voorzijde

Villapark Bolhaar voorgevel z

Villapark Bolhaar voorgevel w