Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een Architect in Apeldoorn? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Apeldoorn blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Apeldoorn.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Apeldoorn

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Apeldoorn hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning op te doen.

De architectuur van Apeldoorn

In Apeldoorn is er een diversiteit aan architectuur. Van imposante appartementencomplexen tot mooie straatjes, bijvoorbeeld de Van Kinsbergenstraat. Hier is onder meer één van de oudste voormalige woonhuizen uit Apeldoorn gevestigd. Kenmerkend voor Apeldoorn is laagbouw, sinds diverse grote bedrijven zich vestigen in Apeldoorn, is er meer hoogbouw te vinden. Het hoogste gebouw is La Tour (HNK), gelegen in Apeldoorn Noord. Deze kantoortoren werd opgeleverd in 2002 en is maar liefst 75 meter hoog.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Apeldoorn, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op