Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Arnhem?

Bent u op zoek naar een Architect in Arnhem? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Arnhem blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Arnhem.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Arnhem

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Arnhem hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Nieuwbouw jaren '30 stijl

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Transformatie Zelhem

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis riet

Bekijk dit project

De architectuur van Arnhem

Arnhem en omliggende dorpjes hebben en rijke geschiedenis als het gaat om architectuur. Rond 1829 werd de binnenwal, de stadsmuren en de poorten helemaal gesloopt. Hierna maakte Arnhem een ingrijpende verandering door. De stad groeide en bloeide, het ontwikkelde zicht tot een moderne woon- en werkstad. Gebouwen met rijk versierde cultuurgebouwen.  

Tijdens slag om Arnhem is gehele binnenstad verwoest en een geplunderde stad achtergelaten. Op de architectuur had dit een grote gevolgen, van de 23.000 woningen waren er slechts 145 nog onbeschadigd. Er vond een wederopbouw plaats van de stad en inmiddels sinds 2010 staat het bekend als de Architectuurstad van Nederland. Sinds 2010 vielen er nog nooit zoveel architectonische prijzen. Het is een stad dat in bloei staat. Arnhem koesterd het groen. Vele nieuwbouw projecten die een zijn met de natuur, daar zorgt Arnhem voor.  

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?